Bieden
  • Voordat u een bieding kunt doen dient u zichzelf eerst te registreren en aan te melden op onze website. Zodra de registratie compleet is heeft u de mogelijkheid om op ons online biedingsplatform een bieding uit te brengen. Tijdens het hele biedingsproces is de sluitingsdatum van de biedprocedure te zien en wie er heeft geboden en hoe hoog de bieding is. 

    Bij het uitbrengen van een bieding geeft u aan onder welke voorwaarden u de bieding doet. U kunt hierbij denken aan het voorbehoud van financiering en eventueel een bouwkundige keuring. We houden u automatisch op de hoogte als u wordt overboden. Zodra u bent overboden geven we u de mogelijkheid opnieuw een bod uit te brengen. Bespreek dit wel goed met uw of onze financieel adviseur.

    Let op! Bieden kan tot de aangegeven biedtermijn. Wordt er in het laatste kwartier nog een bod uitgebracht, dan wordt het biedproces met een kwartier verlengd. 

    Het biedplatform sluit niet eerder dan de aangegeven biedtermijn. Na het sluiten van het bieding platform gaat de verkopende makelaar in overleg met de verkoper en gaat alle biedingen overleggen en advies geven aan de verkoper.