Over ons

Mendes Makelaardij

Actief in Alkmaar, Amsterdam, Almere en omstreken

Mendes Makelaardij is een deskundig gespecialiseerd kantoor en van alle markten thuis. Bij ons staat het belang van de klant centraal vanaf het eerste gesprek tot aan de oplevering van de woning.

Mendes Makelaardij heeft een brede ervaring die u nodig heeft bij een aan- of verkoop van een woning. Wij zijn op de hoogte van de grillige snel veranderde markt en gaat daar met een strakke en goede manier mee om. Ook werken wij samen met een team zodat u alles onder 1 dak heeft en een vast aanspreekpunt heeft. Alles om u als koper/ verkoper perfect te kunnen adviseren.

Door de ervaring in diverse woonomgevingen is de verkoopmakelaar perfect als u van de ene woonomgeving wilt verhuizen naar een andere woonomgeving. U kunt bij ons terecht voor al uw financiële zaken en vragen. U kunt hierbij denken aan notarissen, accountants en zelfs een juridisch specialist. Wij kunnen u ook bijstaan bij scheiding of overlijden. Onze financieel adviseur kunt u adviseren over het erfrecht en wat te doen bij scheiding. 

Of u nu een woning aan- of verkoopt staat een persoonlijke benadering van de klant voorop. Wat voor de een één must is, is voor de ander een no-go. Bij ons zijn uw wensen leidend en wordt er alles aan gedaan u zo goed mogelijk bij te staan.

De keuze voor Mendes Makelaardij en zijn team houdt in dat u de vrijheid heeft om te kiezen op welke wijze u uw huis wilt verkopen of verhuren. Verschillende prijsafspraken zijn mogelijk en afhankelijk van wat u zelf wilt doen of juist niet. Alles is bespreekbaar.

Mendes Makelaardij en partners is een dynamisch kantoor met jarenlange ervaring op het gebied van onroerend goed. Voor al uw andere zaken hebben wij ook specialisten in huis die u (vrijblijvend) kunnen adviseren op alle gebieden.