Kopen zonder biedingsplatform

U overweegt uw woning te verkopen maar ziet de snel veranderde marktomstandigheden. De bieding procedure en ons open, transparante biedingsplatform spreekt u eigenlijk wel aan maar u bent van mening dat dit niet bij u past en/of dit wel de juiste manier is om de gewenste verkoopprijs te krijgen.

Onze verkoopmakelaars bieden u de mogelijkheid om ook zonder het bieding platform uw woning te verkopen. Wij zijn namelijk van mening dat onze makelaars de best mogelijke verkoopprijs voor u behalen en de daarbij behorende afspraken tussen koper en verkoper worden gerealiseerd. Wij bemiddelen indien ook gewenst ook bij de aankoop van uw nieuw aan te kopen woning en geven financieel advies zodat u goed op de hoogte bent van uw haalbaarheid voor de verkoop en aankoop. 

Zo bieden wij u de mogelijkheid om bijvoorbeeld een bieden vanaf prijs of vraagprijs. U kunt denken aan bijvoorbeeld een sluitingstijd tot wanneer de geïnteresseerden hun bieding kunnen uitbrengen.Zo zijn er ook voordelen en nadelen aan het verkopen met een bieding platform. Het komt voor dat de biedingen te laag zijn naar uw zin of dat de voorwaarden u niet aanstaan. Wij gaan gegarandeerd door tot u de beste verkoopwaarde heeft behaald met de beste voorwaarden financiering kopende partij.

Mendes Makelaardij bied u ook de mogelijkheid aan om zonder bieding platform uw woning te verkopen in combinatie met een doordacht en strategisch verkoop plan. Mocht u tijdens de verkoopprocedure van mening zijn dat u toch wel gebruik wil maken van het bieding platform is dit uiteraard mogelijk. Indien u wilt schakelen naar de andere procedure is dit uiteraard mogelijk tijdens het hele proces.
Vraag onze verkoopmakelaar naar de mogelijkheden hiervan en wij staan u graag te woord op een tijdstip dat u schikt. Wij begrijpen dat dit een spannende tijd is voor u en maken graag hiervoor uitgebreid tijd voor u. Wij hebben geen 09.00 tot 17.00 mentaliteit en zijn goed te bereiken ook buiten kantoortijden.