Woning aankopen

Mendes Makelaardij beschikt over een groot netwerk, dat Alkmaar - Heerhugowaard - Amsterdam - Almere -Lelystad en omstreken bestrijkt. Wij maken voor u een zoekprofiel aan en gaan in de woonomgeving die u aangeeft een aankoop starttraject opstarten. U kunt denken aan makelaars benaderen met een zoekopdracht, inzet eigen netwerk, flyeren in de omgeving waar u een woning zoekt en de verkochte vergelijkbare woningen onderzoeken. Door deze veelzijdige aanpak zorgen wij ervoor dat u vooraan staat, maar ook dat u niet te veel betaalt.

Tijdens de bezichtiging krijgt u rustig de tijd om alles goed te bekijken, wat alle voor- en nadelen zijn en mogelijkheden van de woning. Op het moment dat u een woning aan het bezichtigen bent wordt u geïnformeerd over de bouwkundige staat maar ook wat de mogelijke herstel kosten kunnen zijn. Ook als u vragen heeft aan de aankoop makelaar over de veranderingen/ verbouwingen aan de woning bent u bij de aankoopmakelaar aan het juiste adres. Na de bezichtiging bespreken we de constateringen van de bezichtiging en het vooronderzoek. We bespreken de aankoop strategie. Of u nu één woning bezichtigt of 50 woningen, dit maakt voor onze aankoopmakelaar niets uit. Wij gaan door tot u uw droomhuis gevonden heeft.  

We brengen in kaart wat u wilt, en vooral wat u niet wilt. We stoppen pas als u tevreden bent. In samenwerking met onze hypotheekadviseur maken we een duidelijk en transparant plan van uw financiële mogelijkheden.  De hypotheekadviseur kan u goed uitleggen welke financiële mogelijkheden u precies heeft. Of u nu van de ene plaats naar de andere verhuist of u verhuist in de zelfde woonomgeving, wij brengen alles voor u duidelijk en transparant in kaart. Bent u van plan eerst een woning aan te kopen en dan uw huidige woning te verkopen, dan maken wij voor u een stappenplan en kunnen dat beide goed voor u verzorgen. Mocht u in deze situatie komen is ons deskundige team de partij voor u om in te schakelen. Ons team kijkt naar alle juridische termijnen de verhuis data ’s en brengt ook in kaart wat u precies wilt veranderen en of wil verbouwen aan de nieuwe woning. Tijdens dit aan-verkoop proces heeft u een vast aanspreek punt waar u met al uw vragen terecht kunt. Wij brengen alles voor u in kaart. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kosteloos adviesgesprek.