Starters

U bent een starter en overweegt een huis te huren of te kopen. De huidige verhuur markt staat enorm onder druk en er zijn veel meer mensen op zoek naar een huur woning dan dat er huurwoningen zijn. 

De hypotheekadviseur heeft voor elke starter een op maat gemaakt advies waar er gekeken wordt naar de financiële mogelijkheden en de haalbaarheid van de aankoop, of dat nu in loondienst is of als zelfstandige. 

De hypotheekadviseur is gespecialiseerd in beide. Doordat de hypotheekadviseur een nauwe samenwerking heeft met diverse specialisten wordt er ook gekeken naar de opbouw van de hypotheek en alle daarbij behorende zaken. De persoonlijke en deskundige aanpak van de hypotheekadviseur biedt een breed scala aan mogelijkheden. Maak een vrijblijvend kosteloos oriënterend gesprek met de financieel adviseur om uw financiële mogelijkheden te onderzoeken. 

Wij helpen u graag!

De financieel adviseur helpt u bij het kijken van de juiste geldverstrekker en de juiste financiering. En dat gaat verder dan alleen kijken bij welke aanbieder u het meeste kunt lenen. We kijken welke hypotheek bij uw woonwensen en inkomen past, welke voorwaarden voor u het meest gunstig zijn en of de hypotheek financieel haalbaar is én blijft.

Wat zijn mijn/onze mogelijkheden en welke hypotheek vorm

Tijdens het oriënterend gesprek komen er duidelijk mogelijkheden naar voren wat u kunt lenen en wat de daarbij komende maandlast precies is. De financieel adviseur maak precies  inzichtelijk wat de kosten per maand zijn. Er zijn mogelijkheden en ook keuzes die voorgelegd worden en u kunt bijvoorbeeld denken aan wat zijn de vaste lasten per maand en welk bedragen je/ jullie over voor andere dingen, sparen, leuke dingen doen. Tijdens dit oriënterend gesprek maak de financieel adviseur een evaluatie en schrijft daar een advies voor u. Met dit advies weet u wat de mogelijkheden zijn en belangrijker nog, voor welk bedrag u kunt gaan bieden.   

Extra geld nodig en welke mogelijkheden zijn er

Ouders kunnen soms financieel een steuntje in de rug geven door bij voorbeeld hun huidige hypotheek te verhogen om zo een bedrag te schenken. De financieel adviseur legt u uit wat de gevolgen zijn van de schenking en waar u op moet letten.