Verkoop

Uw huis te koop zetten is een flinke stap. Het betekent misschien afscheid nemen van een fase in uw leven en een spannende tijd breekt aan. Wat de redenen voor verkoop ook mogen zijn, Mendes Makelaardij staat u ter zijde.

Als de woning te koop gezet wordt in verband met familieomstandigheden of een echtscheiding, dan kunt u rekenen op onze deskundigheid en maken wij het verschil door met u mee te denken. U zult in die gevallen meerdere zaken moeten regelen, waarin wij u kunnen bijstaan of kunnen doorverwijzen.
Het gaat niet alleen om het realiseren van de hoogste mogelijke verkoopprijs, maar vooral ook om de manier waarop die prijs wordt gerealiseerd. U zult merken dat wij er alles aan zullen doen om rekening te houden met uw wensen om zo tot de best mogelijke afspraken te komen tussen u en de koper. Wij hechten aan een goede afstemming en samenwerking met u en zijn vaak ook buiten kantoortijden voor u en de koper beschikbaar.

Marktbenadering

Naast de uitgebreide internetpublicatie op Funda en mendesmakelaardij.nl scoort Mendes Makelaardij vooral middels haar grote netwerk en relaties en maken hier goed gebruik van. Wij maken ook gebruik van Social Media, onder andere Facebook, Hyves, Twitter en LinkedIn. Niet alleen geloven wij in een digitale benadering van de koper, maar wij verzorgen ook fysieke reclame-uitingen middels buurtmalingen, advertenties in regionale kranten en opvallende uitingen bij / aan de woning.

Door de combinatie van een persoonlijke, zakelijke en zeer creatieve benadering van de veranderende markt, weet Mendes Makelaardij het gewenste resultaat te verkrijgen.
Wanneer u de verkoop van uw woning overweegt, kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken met Mendes Makelaardij, ook buiten kantooruren (’s avonds of in het weekend).
Voor een inspirerend gesprek over uw woning en/of een bezichtiging met advies, staan wij voor u klaar.

Mendes Makelaardij wordt gekenmerkt door een verrassende aanpak, die voor iedereen en elke woning op maat wordt gemaakt, rekening houdend met al uw wensen en mogelijkheden.

Tot ziens bij Mendes Makelaardij